Peak Behind the Curtain

With the recent addition of glass windows and doors to Das Build, the interior curtain that was separating the “open air” showroom from the rest of the project has been removed. We are finally able to see the showroom and offices together, instead of joining the separate images in our mind’s eye. Although we may not be the most objective observers, we really like what we see!

With curtain:

20140112-090712.jpg

20140112-090233.jpg

20140112-090514.jpg
Without curtain:

20140112-090912.jpg

20140112-091246.jpg

20140112-091149.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s